Çocuklarınızı taşınmaya hazırlamak için en iyi araçlar

Eğitim yılı sona eriyor. Çoğu çocuk için bunun anlamı, tatile başlamak, yaz kampına katılmak, akrabaları ziyaret etmek veya ailesi ile seyahate çıkmak. Ancak bazı çocuklar için belirsiz ve bilinmedik bir dönemin başlangıcı olabilir: yeni bir ülkeye taşınmak. Yeni çevre, yeni okul, yeni arkadaşlar. Bu fırsatın çocuklarınıza getireceği tüm faydalara rağmen hepimiz bu alışma sürecinin nasıl olacağı konusunda biraz endişeli olabiliyoruz. 
Yaklaşan bu "büyük" macerada çocuklarınıza yardımcı olmak için onları taşınmaya hazırlayacak en iyi araçların bazılarını sizin için derledik.
 

Moving House by Anne Civardi

Bu kitap, taşınmanın nasıl olumlu bir deneyim ve yeni bir çevrede yapılan bir keşif gezisi olduğunu küçük çocuklara gösterir. Renkli görseller, çocuğunuzun dikkatini çekecek ve çocuğunuz kitabı okuduktan sonra taşınma macerasına çıkmaya hazır olacaktır!

The Moving Book: A Kids’ Survival Guide by Gabriel Davis

Yaşı biraz daha büyük olan çocuklar, biraz daha fazla "macera" arayabilirler ve bu kitapla macera garanti! Taşınmaya nasıl hazırlanacakları ve yeni evlerine nasıl uyum sağlayacaklarına ilişkin ipuçlarıyla dolu bu kitap, yeni adresten arkadaşlara ve akrabalara gönderilecek kartpostallardan seyahat esnasında oynanacak oyunlara kadar aktivitelerle doludur.

And So To Bed 

Çocuğunuzu taşınmaya hazırlamak kadar yeni günlük rutinlerine de hazırlamak da önemlidir. Rutinler, daha kolay şekilde yerleşmemizi sağlayarak bilinmedik sularda yaptığımız yolculuğu biraz daha rahat hale getirir. İster taşınma sonrasında çocuğunuzu yeni rutinlere alıştırmak isterse uzun bir yolculuk sonrasında uyku düzenini yeniden ayarlamak için And So To Bed tam ihtiyacınız olan uygulama. Mutfak ve banyo gibi bilinen mekanlardaki farklı görevler ya da bir kitap vasıtasıyla uygulamanız bir kedi ile etkileşim kurarak uyku öncesi yapılacak işlerde ona yardım edip çocuğunuzu da bu açıdan teşvik edecektir!