Nieuwe baan

Ga naar de sectie
   

  Stel orde op zaken: los de details vroeg op en u zult relaxter zijn bij aankomst

  Als u naar het buitenland verhuist voor een nieuwe baan, heeft u al een voorsprong. U heeft meteen een inkomen en uw collega's zullen u helpen om te settelen. Zorg ervoor dat uw wettelijke zaken die invloed hebben op uw werk, zoals werkvisa, arbeidscontracten en belastingvereisten geregeld zijn, om een soepele overgang te garanderen.

  Wettelijke vrije dagen, vakanties en toeslagen verschillen van land tot land, dus weet wat u te wachten staat voor u gaat. Als u voor uw huidige bedrijf gaat, zou de afdeling Personeelszaken een groot deel van deze zaken voor u kunnen regelen. Gaat u voor een nieuw bedrijf werken? Neem dan contact op met hun afdeling Personeelszaken en stel een vragenlijst op. Ze kunnen u helpen bij de verhuizing of tips geven over huisvesting, transport en nog veel meer.

  Uw nieuwe werkgever zou u kunnen helpen met uw uitgaven voor de verhuizing

  Doe onderzoek. Wat zijn de kosten voor levensonderhoud in vergelijking met wat u gewend bent? Kunt u met uw salaris uw levensstandaard behouden of verbeteren?

  Denk ook een beetje vooruit. Hoe lang denkt u uw nieuwe baan te blijven doen? Een jaar? Vijf jaar? Als deze baan niet bevalt, zou u dan ergens anders kunnen werken of gaat u terug naar huis?

  Worden uw relocatiekosten gedekt door uw nieuwe werkgever of moet u uw relocatie zelf regelen? Neem contact op met Crown en wij kunnen u helpen om alles te regelen.