Home bescherming

Zorgen voor het huis dat u achterlaat

Zorgen voor het huis dat u achterlaat

De CrownCare Vacant and Tenant Occupied Home Protection is een rendabele, voordelige manier om uw leegstaande of verhuurde woning te verzekeren tegen de gevolgen van een ernstig verlies.

Huizen bezitten in verschillende landen kan een opwindende, geweldige kans zijn. Het is echter een complexe beslissing, vooral voor mensen die werken met beperkingen op korte termijn.

Een leegstaand huis verzekeren is een zeer lastig aspect van het managen van uw globale risico. In de meeste rechtsgebieden weigeren nationale verzekeraars om leegstaande woningen te dekken. Vaak bieden deze verzekeraars een beperkte dekking of helemaal geen dekking, waardoor de mogelijkheid  bestaat op ernstige serieuze financiële schade voor de huiseigenaar.

Crown Relocations is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid jegens de internationaal mobiele gemeenschap. Als consequentie bieden wij een verzekering met dekking voor leegstaande hoofdwoningen waar dan ook ter wereld.

Met online technologie wordt gegarandeerd dat al uw verzekeringskwesties veilig en snel verwerkt kunnen worden. Verder garandeert ons wereldwijde netwerk van professionele schade-experts dat alle claims snel en effectief worden afgehandeld.