Vervoersmethoden en transport

Alles met zorg ingepakt en verzonden
Voor alles wat u van plan bent mee te nemen met uw internationale verhuizing bieden we keuze uit verschillende vervoersmethoden. Voor alles wat u in opslag wilt doen, hebben we veilige, beveiligde faciliteiten op de plaats van vertrek en op de bestemming.

Waar u ook voor kiest, u kunt erop rekenen dat uw bezittingen veilig zijn. U kunt hun reis ook online volgen.

Over de weg

De speciale vrachtwagens van Crown, inclusief eco-vrachtwagens, zijn ontworpen om waar mogelijk een reguliere service te bieden op belangrijke routes in een groot aantal landen en naar het buitenland.

Over zee

Containerschepen zijn de voordeligste manier om uw bezittingen over lange afstanden te vervoeren.

Door de lucht

Nadat ze zijn ingepakt worden alle items in grote dozen voor luchtvrachtvervoer gedaan, voor ze in vliegtuigcontainers worden geladen om alles veilig te vervoeren.


Veilig opgeslagen

Via ons wereldwijde netwerk van faciliteiten bieden we veilige opslag in kratten aan voor de spullen die u niet nodig heeft of niet wilt meenemen met uw internationale verhuizing. Indien nodig hebben wij ook opslagmogelijkheden terwijl u op uw nieuwe woning op de plaats van bestemming wacht. Veel van onze faciliteiten zijn speciaal voor dit doeleinde en naar beveiligd ontwerp gebouwd, en het personeel is in dienst bij Crown. Al onze faciliteiten zijn naar hoge specificaties gebouwd om tegen brand, ongedierte, water en diefstal te beschermen.