internationale verhuisdiensten

Overal voor zorgen, in de hele wereld. Het hanteren, transporteren en opslaan van uw persoonlijke eigendommen is een soort kunst voor ons.
Het hanteren, transporteren en opslaan van uw persoonlijke eigendommen is een soort kunst voor ons. U zult zien dat ons personeel beleefd, georganiseerd en toegewijd is, waardoor de veiligheid van ieder door hen gehanteerde stuk gewaarborgd wordt.
We bezitten en gebruiken ultramoderne verhuisfaciliteiten en -uitrusting over de hele wereld, die een veilige hantering van uw persoonlijke eigendommen garanderen. Alleen milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt en ieder bezit wordt goed beschermd voor zijn reis.

Verzending van huisraad

Crown bezit en gebruikt meer dan 200 ultramoderne faciliteiten in bijna 60 landen, die een veilige hantering van persoonlijke eigendommen om de hoek of over de hele wereld garanderen. Crown's "Move Management"-systeem en de structuur "Eén coördinatiepunt" versimpelt het verhuisproces door geïnformeerde en reactieve service te leveren, van de pre-verhuisplanning tot het settelen in het nieuwe huis.

Relocaties van huisdieren

De klanten van Crown kunnen erop vertrouwen dat de relocatie van hun huisdier verzorgd wordt door zorgzame, begane verzorgers die er verstand van hebben. Door gebruik te maken van een netwerk aan transferspecialisten, verzorgt Crown alle registraties, speciale reisvereisten en medische regels en houdt de klanten op de hoogte van deze details zodat ze er zeker van kunnen zijn dat hun huisdier(en) kan/kunnen genieten van een veilige en succesvolle relocatie.

Online traceringtools

Ons unieke volgsysteem is een online, met wachtwoord beschermd, traceringtool dat u directe toegang geeft tot de status van uw persoonlijke eigendommen. Klik hier om het in actie te zien.