Interkulturel træning

Interkulturel uddannelse hjælper familier med nemmere at tilpasse sig det nye sted. Uanset om det drejer sig om øget kulturel bevidsthed på arbejdspladsen eller uden for arbejdspladsen, hjælper det med at reducere udfordringerne med at tilpasse sig det daglige liv.

At tilpasse sig og omfavne en ny kultur

Der er stor forskel på at tage på arbejde i et andet land og så få dit liv til at fungere der. Vores interkulturelle træning hjælper familier med nemmere at tilpasse sig det nye sted.

Den selvsikkerhed, man får ved at lære at kommunikere, og tilfredsstillelsen ved at blive integreret i den lokale kultur sikrer en positiv oplevelse og bedre integration på det nye sted.

Vores interkulturelle tjenester omfatter også repatriering – som ofte er mere udfordrende – der hjælper de familier, der beslutter permanent at vende tilbage til deres oprindelige lokation.

Personlig coaching

Vores programmer er skræddersyede til personlige behov: Indledende tjek af kulturel bevidsthed, fastlæggelse af særlige krav og udarbejdelse af en handlingsplan for yderligere kulturel udvikling.