Skolesøgning

At skifte skole kan have en stor indvirkning på et barns udvikling. Vi yder lokal rådgivning om skoler for alle aldersgrupper, inkl. dagpleje og børnehaver.

En uddannende oplevelse

At skifte skole og tilpasse sig internationale eller lokale undervisningsplaner kan have stor indflydelse på et barns udvikling. Det handler derfor om at finde det rette uddannelsestilbud.

De fleste store destinationer tilbyder en god blanding af skoler: internationale, private og offentlige. Men erfaringerne er forskellige, ligesom betalingen. Vi yder lokal rådgivning om skoler for alle aldersgrupper, inkl. dagpleje og børnehaver.

Se på mulighederne, før du tager afsted

Med vores skolesøgningstjeneste kan vi hjælpe dig med at sammenligne skolernes undervisningsplan, adgangskrav og ansøgningsprocedurer. Det giver dig et indtryk af hver enkelt skole og de muligheder, der findes, så du kan fokusere på dit valg og finde det helt rigtige til dig og dine børn.

Vi vejleder dig undervejs

Sammen med dig finder vi ud af, hvilke skoler der har ledige pladser. Vi hjælper med at koordinere ansøgningsprocessen og fungerer som mellemmand og holder alle informeret om ansøgningens status. Vi kan også arrangere besøg på skolerne og om nødvendigt ledsage dig og din familie.

At skabe de rigtige forbindelser

Uddannelse har længe været en prioritet for os. Via vores forpligtelse over for samfundet støtter vi skoler rundt omkring i verden samt praktikprogrammer.