Sikker opbevaring

Hvis du har brug for opbevaring på det sted, du flytter fra, eller det sted, du flytter til, leverer vi kort- eller langsigtede opbevaringsløsninger af den bedste kvalitet og med høj sikkerhed.

Hos Crown er vi meget påpasselige

Crown Relocations' investering i transport- og opbevaringsfaciliteter over hele verden sikrer den bedst mulige beskyttelse af dine ejendele, uanset hvor de befinder sig.

Hvis du har brug for opbevaring på det sted, du flytter fra, eller det sted, du flytter til, tilbyder vi både kort- og langsigtede løsninger.

Moderne faciliteter

Vores folk henter dine ejendele, læsser dem omhyggeligt i særligt udviklede containere og leverer dem til et af vores sikre lagre.

Crown ejer og driver mere end 200 moderne lagerbygninger i næsten 60 lande. De er alle bygget i henhold til en særlig specifikation, så de er beskyttet mod brand, skadedyr, vand og tyveri. Vores lagre, som er designet til at være sikre, er klimastyret og aflåst, ligesom vi har vagtordning døgnet rundt.

Ingen standardløsninger.

Crown Relocations’ opbevaringsløsninger dækker alle scenarier:

  • Hvis der er en grænse for størrelsen på din forsendelse
  • Hvis du er nødt til at flytte ud af dit hjem, før du kan flytte ind i den nye bolig
  • Hvis du lejer en bolig det nye sted, før du flytter ind i den permanente bolig
  • Hvis du udlejer din bolig, mens du er væk, men ikke ønsker at lade den være møbleret
  • Hvis du beslutter dig for at holde ferie, inden du når frem til destinationen
Uanset den konkrete situation, så er vores opbevaringsydelse et professionelt og økonomisk fordelagtigt alternativ til selv at stå for opbevaringen i forbindelse med en international flytning.