Sprogundervisning

For at hjælpe dig med at komme på plads tilbyder vi en række sprogkurser, både i grupper og enkeltvis, som er skræddersyet til dig og din families evner og behov.

Tal det lokale sprog

Det kan nogle gange være svært at tilpasse sig andre omgivelser og en anden kultur, end man er vant til. Det gælder især, når man ikke taler sproget i det land, hvor man skal bo. En bedre evne til at udtrykke sig flydende giver dig selvtillid, både i forhold til arbejdet og socialt.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi tilbyder en række sprogkurser, både i grupper og enkeltvis, som er skræddersyet til dig og din families evner og behov. Vores sprogundervisning kan omfatte tale-, lytte-, læse- og skrivekompetencer, herunder teknisk terminologi, om nødvendigt. Denne undervisning kan også bruges sammen med vores interkulturelle træning [indsæt link til side med interkulturel træning], som giver dig en omfattende kultur- og sprogpakke.

Fra kommunikation til forståelse

Vi anerkender behovet for at hjælpe en hel familie, der skal flytte, idet deres udfordringer og bekymringer kan handle om, hvorvidt flytningen bliver en succes eller en fiasko. Målrettet uddannelse i sprog og kultur kan hjælpe hele familien med at tilpasse sig til det nye sted.