International flytning

Fra dør til dør tager vi os af al håndtering, transport og opbevaring af dine personlige ejendele til den højeste standard.

Pleje af alt over hele verden

Håndtering, transport og opbevaring af dine personlige ejendele er noget af en kunstform for os. Vores medarbejdere er høflige, organiserede og flittige med at sikre sikkerheden på alle ting, de håndterer. Vi ejer og driver avancerede bevægelsesfaciliteter og -udstyr over hele landet og kloden, hvilket sikrer en ensartet sikker håndtering af personlige ejendele. Kun miljøvenlige emballeringsmaterialer af højeste kvalitet bruges, og enhver besiddelse er korrekt beskyttet for dens rejse.

Bevæger sig uden grænser

Vi ejer og driver over 207 faciliteter i næsten 54 lande. Vores globale netværk betyder, at vi er unikke i flytningsbranchen, og vi er i stand til at bruge kronehold og køretøjer, hvor det er muligt. Det hjælper os også med at holde omkostningerne i forsyningskæden lavere og gør det muligt for os at kontrollere kvaliteten bedre. Vi arbejder for at sikre, at hvert træk optimeres for at opfylde alle kunders mål og budgetter.

detalje orienteret

Vi opretter detaljerede varebeholdninger, der inkluderer beregnet volumen og vægt. Og vi bemærker ting, der kræver særlig omhu eller instruktioner for at informere pakningsteamet om bevægelsesdag.