Preview- og orienteringsture

En rundvisning før flytningen giver dig et fuldt overblik over det nye sted: områder hvor man kan bo, transport, skoler, sundhedssystem og sikkerhed. Der er stor forskel på at besøge et sted og så bo der.

Hjælp til at finde den perfekte destination

Der er stor forskel på at besøge et sted og så bo der. Med en preview-tur kan du finde ud af, hvor det rigtige område er for dig.

Lokal hjælp

Vores folk er placeret i knap 60 lande, så vi har et godt udgangspunkt for at arrangere en preview-tur til enhver destination. Alle vores konsulenter er passionerede i forhold til at hjælpe vores kunder med at finde det helt rigtige sted. Deres lokalkendskab kombineret med stor erfaring med internationale flytninger giver dem et unikt indblik i, hvordan man finder de bedste steder.

Hvad er en preview-tur?

Preview-ture skræddersys, så de opfylder dine særlige behov og interesser. Vi ønsker at hjælpe med at sikre, at du og din familie flytter til det rigtige område, der passer til dine behov.

Vi laver en skræddersyet preview-tur sammen med os med en grundig introduktion til lokationen og oplysninger om alle særlige forhold, så vi sikrer, at det bliver en udbytterig tur. På disse ture kan vi også bevare eventuelle spørgsmål, du måtte have, vedrørende bolig, uddannelse, samfund og livsstil.