Pakkedag

Forberedelse til pakkedag

Flyttedag

Når folkene ankommer, bekræfter vores teamleder alle de ting, der skal flyttes, før de begynder at pakke dine ting omhyggeligt ned.

Nedpakning

Folkene i vores pakketeams er kendte for deres evner inden for den tekniske del af nedpakningen, samt deres høflighed, når de besøger dit hjem. Vi bruger også specielle emballeringsmaterialer til at sikre, at dine ting beskyttes bedst muligt.

Mærkning

Før vi læsser dine ting, bliver hver enkelt genstand nummereret i overensstemmelse med pakkelisten. Vi bruger også farvekodede labels til at hjælpe leveringsfolkene med at placere tingene i de rigtige rum i det nye hjem.

Læsning

Med udgangspunkt i vores træningsprogrammer bruger vores folk bedste praksis-metoder til at håndtere dine ting på en sikker og omhyggelig måde.

Tips til forberedelse af pakkedagen

✔ Sørg for, at du (eller en person, du har tillid til) er til stede, når vores pakketeam ankommer og kører.
✔ Fortæl os, hvis der er behov for eventuelle særlige tilladelser eller reservationer af parkeringspladser, indgange eller elevatorer.
✔ Tøm og afrim dit køleskab/din fryser senest 48 timer før flyttedagen. Køleskabe med vandtilførsel skal afmonteres og tømmes for vand i forvejen.
✔ Afbryd forbindelsen til din vaskemaskine, tøm den for al vand, og monter et transportbeslag til at sikre tromlen under flytningen.
✔ Fjern og sammenlæg alt sengetøj fra sengene. Vandsenge skal være tømte og skilt ad før flyttedagen.
✔ Tøm mekaniske genstande for brændstof, såsom motoriserede plæneklippere, trimmere, kædesave og løvsugere.
✔ Sørg for, at alle udendørs genstande er omhyggeligt rengjorte og fri for mudder, jord eller græs. Sorter løse genstande i garage og skur, og bortskaf de ting, som ikke skal flyttes.
✔ Sørg for, at de ting, der skal pakkes ned, er tydeligt markeret.
✔ Adskil møbler, der kan adskilles, som du gerne vil have pakket i forvejen. Medmindre du har aftalt andet i forvejen med den flytteansvarlige.
✔ Afbryd forbindelsen til stereoanlæg og fjernsyn. Tag digitale fotos af dine ledninger, så du let kan montere dem igen det nye sted.
✔ Fjern printerpatroner fra printere og batterier fra spil, legetøj og elektrisk udstyr.
✔ Informer den flytteansvarlige, hvis du planlægger at medbringe madvarer, alkohol eller væsker. Nogle lande har strenge regler vedrørende import af sådanne varer.
✔ Sørg for, at du har taget back up af alle data, der er gemt på elektroniske enheder.