Forhåndsvisnings- og orienteringsturer

En forhåndsvisningstur før flyttingen gir deg full orientering om stedet du flytter til: boområder, transport, skolegang, helsetjenester og sikkerhet. Det er stor forskjell på å besøke et sted og bo der.

Hjelp med å finne din perfekte destinasjon

Det er stor forskjell på å besøke et sted og bo der. På en forhåndsvisningstur finner du ut hva som er riktig område for deg.

Lokal støtte

Vi har folk på bakken i nesten 60 land, så vi kan arrangere en forhåndsvisningstur nesten hvor som helst. Alle konsulentene våre er lidenskapelig opptatt av å hjelpe kundene våre med å finne rett sted. Deres lokale kunnskap, kombinert med bred erfaring med flytting over landegrenser, gir dem unik innsikt i hvordan de skal finne det beste mulige stedet for deg.

Hva er en forhåndsvisningstur?

Forhåndsvisningsturer er skreddersydd for å oppfylle dine individuelle behov og spesifikke interesser. Vi vil bidra til å sikre at du og familien flytter til riktig område som oppfyller deres behov.

Vi setter sammen en skreddersydd forhåndsvisningstur med guide, en dyptgående introduksjon til stedet og tar for oss alle spesifikke bekymringer, slik at besøket blir mest mulig effektivt. Under disse turene kan vi også svare på spørsmål du måtte ha om boliger, utdanning, lokalsamfunn og livsstilspreferanser.