Språkopplæring

For å hjelpe deg med virkelig å «bo deg til» tilbyr vi en rekke språkkurs, både i grupper og individuelt, spesialtilpasset evnene og behovene du og familien har.

Dykk ned i den lokale kulturen

Det kan noen ganger være vanskelig å tilpasse seg et nytt miljø og en ny kultur. Spesielt når du ikke snakker språket i landet der du skal bo. Bedre språkbeherskelse gir deg trygghet både i jobbsammenheng og i sosiale situasjoner.

Hvordan kan vi hjelpe?

Vi tilbyr en rekke språkkurs, både i grupper og individuelt, som er spesialtilpasset evnene og behovene du og familien har. Språkopplæringen vår kan dekke muntlige evner, lytting samt lese- og skriveferdigheter, inkludert teknisk terminologi ved behov. Denne opplæringen kan også kombineres med den interkulturelle opplæringen vår [sett inn lenke til siden for interkulturell opplæring] for å gi deg en omfattende kultur- og språkpakke.

Fra kommunikasjon til forståelse

Vi vet at det er viktig å støtte hele familien under flyttingen, da familiens utfordringer og bekymringer kan bety forskjellen på suksess og fiasko. Spesifikk språk- og kulturopplæring kan hjelpe hele familien til en vellykket tilpasning til det nye stedet.