Internasjonale flyttinger

Fra dør til dør tar vi vare på all håndtering, transport og oppbevaring av dine personlige eiendeler til den høyeste standard.

Å ta vare på alt, over hele verden

Å håndtere, transportere og oppbevare dine personlige eiendeler er noe av en kunstform for oss. Våre ansatte er høflige, organiserte og flittige med å sikre sikkerheten til alle tingene de håndterer. Vi eier og drifter avanserte bevegelige fasiliteter og utstyr over hele landet og kloden, noe som sikrer jevn og sikker håndtering av personlige eiendeler. Bare miljøvennlige pakningsmaterialer av høyeste kvalitet brukes, og enhver besittelse er riktig beskyttet for sin reise.

Vi eier og driver over 207 fasiliteter i nesten 54 land. Det globale nettverket vårt betyr at vi er unike i flyttelivsbransjen, og at vi kan bruke Crown mannskaper og kjøretøy der det er mulig. Det hjelper oss med å holde forsyningskjedekostnadene lavere og gjør det mulig for oss å bedre kontrollere kvaliteten. Vi jobber for å sikre at hvert eneste trekk blir optimalisert for å oppfylle alle kunders mål og budsjetter.