Sikker lagring

Hvis du trenger lagerplass der du flytter fra, eller der du flytter til i et annet land, tilbyr vi meget sikre kortsiktige eller langsiktige lagerløsninger av topp kvalitet.

Crown er sitt ansvar bevisst

Crown Relocations’ investering i transport- og lagringsfasiliteter verden over sørger for best mulig beskyttelse av eiendelene dine, hvor de enn er.

Hvis du trenger lagerplass der du flytter fra, eller der du flytter til i et annet land, tilbyr vi kortsiktige eller langsiktige lagerløsninger.

Topp moderne fasiliteter

Mannskapet vårt henter eiendelene dine, laster dem inn i spesialdesignede containere og leverer dem til en av de sikre fasilitetene våre.

Crown eier og driver over 200 topp moderne lagerbygninger i nesten 60 land. Alle er bygd ut fra høye spesifikasjoner for å beskytte mot brann, skadedyr, vannskader og tyveri. Fasilitetene våre har en sikker design, er klimakontrollert og inngjerdet, og er i tillegg bevoktet døgnet rundt.

Én størrelse passer ikke for alle

Crown Relocations’ utvalg av lagringstjenester kan tilpasses ethvert scenario:

  • hvis det er størrelsesbegrensninger på forsendelsen din
  • hvis du trenger å forlate hjemmet ditt en periode før flyttingen
  • hvis du skal leie bolig på den nye destinasjonen før du flytter inn i et permanent hjem
  • hvis du leier ut hjemmet ditt mens du er borte, men ikke vil etterlate det umøblert
  • hvis du bestemmer deg for å reise rundt før du når destinasjonen

Uansett grunn, er våre lagringstjenester et profesjonelt og økonomisk alternativ til et selvbetjeningslager når du skal flytte til et annet land.