Språkutbildning

För att du verkligen ska bli hemmastadd erbjuder vi ett utbud av språkkurser, i grupp eller individuellt, som är speciellt utformade efter dig och din familjs kunskaper och önskemål.

Lär dig det lokala språket

Det kan vara svårt att anpassa sig till en annan miljö och kultur än den man är van vid. Framförallt om man inte talar språket i landet man ska bo i. Bättre språkkunskaper ger dig självförtroende både på jobbet och socialt.

Hur kan vi hjälpa till?

Vi erbjuder flera språkkurser, i grupp eller individuellt, som anpassas specifikt till dig och din familjs kunskaper och önskemål. Språkutbildningen kan inkludera tal-, hör-, läs- och skrivförståelse och vid behov teknisk terminologi. Utbildningen kan också användas i samband med interkulturell orientering, vilket innebär ett omfattande kultur- och språkpaket.

Från kommunikation till förståelse

Vi vet att hela familjen behöver stöd vid en flytt, eftersom deras utmaningar och problem kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och misslyckad flytt. Utbildning inom språk och kultur kan hjälpa hela familjen att snabbt anpassa sig till den nya platsen.