Förhandsvisning och orienteringsresor

En resa i förväg till den nya platsen ger dig en uppfattning om den, till exempel platser att bo, transport, skolor, hälsovård och säkerhet. Men det är stor skillnad mellan att besöka en plats och att bo där.

Hjälp att hitta den perfekta destinationen

Det är stor skillnad mellan att besöka en plats och att bo där. En försmaksresa hjälper dig att se om det är rätt plats för dina behov.

Lokalt stöd

Vi har personal på plats i nästan 60 länder, så vi har goda möjligheter att ordna en försmaksresa till alla destinationer. Våra konsulter är måna om att hjälpa kunder att hitta rätt plats att bosätta sig. Deras lokalkunskap kombinerad med breda kunskaper om internationell flytt innebär att de har unika kunskaper som kan hjälpa dig att hitta den bästa möjliga platsen för dig.

Vad är en försmaksresa?

Försmaksresor är anpassade för att uppfylla individuella önskemål och specifika intressen. Vi vill hjälpa dig och din familj att flytta till en plats som passar era behov.

Vi följer med på en fullt anpassad försmaksresa som ger en djup introduktion till platsen, tar upp specifika problem och ser till att besöket är effektivt. Under de här resorna kan vi också svara på eventuella frågor du har om bostäder, utbildning, gemenskaper och livsstil.