København

Om vores kontor i København

Vores Crown Relocations-team i Danmark står klar til at give dig den personlige hjælp og opmærksomhed, du behøver for at gøre din flytning en succes.

Takket være vores omfattende erfaring på området ved vi nøjagtigt, hvad det indebærer at samle hele sit liv op og flytte - til den anden ende af byen eller til et helt andet land. Og uanset om du flytter hen til den anden ende af byen eller over på den anden side af verden, skal vi nok tage os af alle dine ejendele. Vi kan endda hjælpe dig med at finde dig til rette det nye sted og lære en ny kultur at kende.

Crown København støtter Kræftens Bekæmpelse.

Mød din Flyttemanager

Den første person, du formentlig vil møde fra vores kontor, er din personlige Flyttemanager. Din Flyttemanager vil guide dig gennem hele processen og bestræbe sig på at forstå alle dine behov. Vi vil gå dit hjem igennem sammen med dig for at fastslå, hvad du gerne vil have med dig, og vores højtuddannede pakketeam vil på forsvarlig vis pakke og sørge for forsendelse af alle dine ejendele.

Ring til os og få intelligent rådgivning om flytning fra Danmark. Vi vil gøre vores bedste for at svare på alle dine spørgsmål og tilbyde dig et vejledende tilbud over telefonen.
Adresse

Jernholmen 54-56
Hvidovre
København
2650
Danmark

Arbejdstid

Mandag - Fredag, 8.00 – 16.00

E-mailadresse
copenhagen@crownrelo.com
Telefonnummer
+45 70 230 620
Faxnummer
+45 39775001