Stockholm

Vårt kontor i Stockholm


Crown Relocations teamet i Stockholm erbjuder dig personlig service och support som är nödvändig för att en flytt ska bli så smidig som möjligt.  

Med stor erfarenhet förstår vi på Crown vilken omställningen det kan vara att flytta hela sitt liv till en ny stad eller till om med till ett nytt land. Därför kan vi på Crown göra så att din resa känns tryggare och samtidigt tar vi hand om dina tillhörigheter på bästa sätt. Vi hjälper dig även med support så att du kan installera dig på bästa sätt i ditt nya land. Crown Sverige stödjer aktivt Barncancerfonden. 

Certifikat: ISO 9001. ISO 14001  

 Har du frågor kring hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt med din flytt är du välkommen att ringa eller maila så ska vi se till att på bästa sätt svara på dina frågor och även skicka dig en offert.  

Våra Tjänster

Från att packa till transport av husdjur, hitta bostad för en kortare eller längre period, allmänorientering och språkutbildning – våra tjänster kan ta hand om allt.   
Crown Relocations international relocations
Vi hjälper till med allt, worldwide. Hantering, transport och lagring av dina personliga tillhörigheter är något av en konstform för oss.  
Crown Relocations virtual consultation
Videofilm av alla föremål du ska flytta. 
Crown Relocations secure storage
Crown Relocations investeringar i transport-och lagerutrymmen i hela världen ger bästa möjliga skydd för dina anställdas tillhörigheter, var de än befinner sig. 

Kontakt

Adress

Magnus Ladulåsgatan 1
118 65 Stockholm
Sweden

Kontorstid

Monday - Friday, 8:00am – 5:00pm

E-post
sweden@crownrelo.com
Telefonnummer
+46 8 525 00974