Flytta till Dubai

Dubai är ett riktigt paradis som lockar många utlänningar med lyx och överflöd. Men man kan naturligtvis välja vilken levnadsstandard man vill ha, det behöver inte vara alltför glamoröst.Oavsett var man väljer att bo så är man garanterad upplevelser som man sent kommer att glömma i detta extravaganta och smått överdrivna land.
 
Hög säkerhet och standard
Standarden i Dubai är hög, infrastrukturen håller världsklass och man arbetar hela tiden för att landet skall vara välorganiserat och ordningsamt. Säkerheten i landet är också hög till skillnad mot vad många tror. Naturligtvis måste men, som alltid, följa de lokala lagar och förordningar som finns. Man bör också komma ihåg att man befinner sig i ett muslimskt land och bemöta detta på ett respektfullt sätt.
 
Ansök om uppehållstillstånd
För att få stanna en längre tid i Dubai och Förenade Arabemiraten för att arbeta eller studera måste man ansöka om ett uppehållstillstånd via deras ambassad i Sverige. Detta måste man göra innan man reser och det kan även vara en fördel om man har ett arbete innan avresan.
 
Ingen inkomstskatt
En av de anledningar som lockar människor att flytta till Dubai är det faktum att man i landet inte betalar någon inkomstskatt. Alla pengar som man tjänar får man alltså behålla och göra vad man vill med.